dijous, 20 de març del 2014

Setmana d'iniciació

El grup d'escalada necessitava xuclar de sang jove així que vam estar organitzant una setmana d'iniciació que ha estat molt motivadora!

Tres tardes entre setmana a la foixarda on vam motivar-nos a muntar les vies de fora el túnel, aprendre a assegurar i a donar-li una mica al boulder (per posar-nos cachas!). 
La primera pujada sempre (excepte alguns valents) amb una mica de por però després amb moltíssimes ganes, no hi havia que els aturés! 

Com que hi havia molta motivació, vam decidir anar diumenge a Penya Ginesta al Garraf i així fer un tastet de roca que sempre agrada més! Així que amb les motxilles i moltes ganes vam quedar a les 9h un grup de 8 persones per sortir de Barcelona. Qui havia de dir però que tindríem un matí tan surrealista...! Per començar, no comptàvem amb la marató i un dels cotxes tenia greus problemes per sortir de la illa de carrers tallats en que es trobava, però per fi, i després de cambiar el lloc de quedada com 3 vegades vam poder trobar-nos (3/4 d'hora més tard!!!). Quan ja tot semblava resolt, rebem una trucada de l'Èrica.... "meeeeerda, Marta, Marta!!! Que el cotxe no està on el vai aparcar!!!" i així és com vam perdre 2 components del grup que van anar de camí al dipòsit a recuperar un cotxe.... Després de molt dilema (6 persones i 1 cotxe).... cap a la foixarda hi falta gent! Així que res, vam quedar-nos amb ganes de roca però va ser un dia molt profitós i vam fer molta pinya! 

Realment ha estat una setmana molt enriquidora i no només hi ha nous aficionats, sinó que els que tenien els braços una mica rovellats ja de no fer-los servir s'han engoril·lat un tou!

Ara només queda tibar molt fort la resta de l'any!!!






1 comentari:

  1. Ho vaig passar molt molt bé!! A veure si m'apunto a la proxima! I per anar a garraf!! :)

    ResponElimina