diumenge, 7 de març del 2010

Premià de Dalt - Placa de la Locura, granit

Bé, malgrat la pluja intensa de tot el dia, hem pogut escalar, enlloc d'amb peus de gat, amb peus d'ànec. Al final hem anat a la zona de Premià de Dalt que deu ni dor.

Sembla que abunda la placa en aquest sector de granit, on evidentment també abunda el que denomino: petayemas! o que es el mateix que et rebentes abans perque et fa mal la pell dels dits que no pas de braços.

Ens hem plantat a la "placa de la locura", cara sud i hem pogut fer tot apurats per por de caure al principi, un 5c un 6a i un 5b, una mica liat a la guia perque tot era quasi el mateix. ("M-31", "¿?" i "espina dorsal" respectivament)

foto d'en Carles provant la via "¿?"


Sent el primer cop que anàvem a granit, ho he trobat personalment no tan maco com a la calcaria de gelida o el garraf, però sí tècnic i exigent, segur que el que aprenguis aqui et pot ajudar força en altres roques.

Finalment hem canviat de vessant i hem anat a la cara nord-oest, de la mateixa placa i hem pogut fer un 4c, un 5a i un 6a, força maco aquest ultim. ("Squitx", "Galàctica" i "Minor" respectivament.)

foto meva provant la "Minor"

Val a dir que feia una mica de fred sobretot al principi, però un cop posats ha anat bé, crec que per començar pot ser un sector una mica complicat, i suposo que Teià encara més!


Robert

1 comentari:

  1. jajajja!!molt be robert!!!
    aço si que es fanatisme!!!
    ens veim a la reunio!!
    salut!


    P.D.:posat cremita que aquest dissabte toca ca'n boquet!!!

    ResponElimina